Rösti met champignons en een spiegeleitje
25 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olijfolie. Bak de rösti in 10-15 min goudbruin en knapperig
- Verhit in een hapjespan de resterende olijfolie. Bak de champignons met de paprika 3 min.
- Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Schep de tomaat erdoor en bak nog 2 min.
- Schep de rösti door het groentemengsel. Maak in de rösti 4 kuiltjes. Breek boven elk kuiltje voorzichtig 1 ei; zorg dat de dooier heel blijft. Bak nog 4-6 min, zonder roeren, tot de eieren naar wens zacht of net hard zijn. Bestrooi het gerecht met de peterselie
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 505 kcal
- 29 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 43 g koolhydraten
- 14 g eiwit
- 7 g vezels
- 0,4 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen